Why (and how much) Pakistanis overinvest in real estate - Profit by  Pakistan Today

Een vriend glimlachte onlangs en vertelde me het verhaal van een ouder echtpaar dat hun perceel van 2.700 vierkante meter verkocht passief inkomen. ft. woning via een “vriendelijke makelaar” op de dag dat de woning geplaatst is. Het huis werd verkocht voor $ 279.000, wat de vraagprijs was. Het leuke is dat vergelijkbare huizen in de buurt voor maar liefst $ 100.000 extra worden verkocht. Dit deed me denken aan oudere buren van mij die de afgelopen twaalf maanden hun huis hadden verkocht. Het huis stond op een hoogte van 100 meter. Kavel aan het water van Lake Ontario en het werd verkocht op de dag dat ze het op de markt brachten voor $ 259.000. Soortgelijke huizen in onze straat zouden voor aanzienlijk meer dan dat verkocht worden, deze mensen kwamen ooit op de daadwerkelijke marktplaats.

Het probleem met al deze goedkope vastgoedbeleggingscursussen is niet de ondernemende aanpak. Het probleem is dat de meeste van deze ‘producten’ meestal niet echt waardevolle inhoud krijgen. Als je het in de loop van de tijd gratis zou moeten krijgen, gewoon door de online vastgoedbeleggingsforums te doorzoeken, of door naar een gratis openbare bibliotheek te gaan. Voor het grootste deel is het allemaal maar generieke onzin, of erger nog, complete onzin.

De tweede reden waarom u momenteel uw vastgoeddiensten op de markt brengt, is dat kopers die tijdens de feestdagen winkelen, meestal serieus willen kopen. Heel wat hebben een deadline wanneer ze moeten verhuizen, en er is urgentie toegevoegd aan de belangstelling.

Als u vanuit huis woont en handelt, kan dit zelfs nog voordeliger voor u zijn, omdat u de kosten kunt afschrijven, het woon-werkverkeer en ook andere kosten kunt verminderen om te kunnen werken, terwijl u toch de inkomsten behoudt die de taak genereert. Hierdoor zijn de kosten van het bezitten van een huis over het algemeen goedkoper omdat sommige belastingaftrek lijken te hebben, en worden de kosten voor het bezitten van een huis verlaagd omdat het de locatiekosten vervangt. Het concept van het kiezen van een levensstijl wordt hier essentiëler omdat uw gezinsleven en functieleven in een situatie zijn gestationeerd. Als er complicaties zijn bij uw woning, kan dit een grotere impact op u hebben.

Rijke mensen weten dat ze, nadat ze het land bezitten, werkelijk grote rijkdommen bezitten. Een verfrissend persoon kan rijk zijn als zijn onroerend goed. Land, sinds de tijd dat het monument onlangs werd gebruikt om echte rijkdom en zegen te meten. Zijn het eigenlijk degenen die slim zijn en achter land aan gaan? Veel mensen denken dat het niet dragen van hardloopschoenen alleen maar extreem rijke mensen zijn die accommodaties bouwen. Ik adviseer mensen die voorspoedig willen zijn om huizen te bouwen. Als je zeker miljonair wilt worden, ga ik tegen je zeggen: “bouw een huis en stop nooit met het bouwen van projecten voor de rest van je leven.” Als u al een eigen huis bezit, zal ik iemand adviseren een ander huis te bouwen.

Op het basisniveau is de rol van de brancheagent om potentiële verkopers bij elkaar te brengen en te onderhandelen over een resultaat dat geschikt is voor zogenaamd. Onderhandelen is zeker een sleutelvaardigheid, zou je kunnen lezen. Niemand zal de onderhandelaar zijn om mee te beginnen, maar hoe vaker je het doet, hoe beter je erin wordt, in principe hetzelfde als elke andere vaardigheid. U kunt ook een opleiding verwachten vanwege een potentiële werkgever, en er zijn cursussen mogelijk die u accreditatie bieden bij uw markt. Extravagant verwacht je vaak dat je 30 tot 40 uur in de klas moet betalen om als een meester-makelaar te kunnen worden beschouwd.

Ik zeg het je; bezuinig niet op uw vastgoedfotografie. Beoordeel de kosten van een grote investering. Een individu heeft €200 uitgegeven aan professionele vastgoedfotografie, maar kreeg dat jaar toevallig nog eens €20.000 aan commissies terug vanwege snellere verkopen, meer klanten en hogere aanbiedingsprijzen. Zou dat niet dit zijn? Zeker weten!

Vastgoedblog Subsidies aanvragen Een blog starten en internetleads genereren
A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.