Laten we eerlijk zijn – we geven veel geld uit aan onze huisdieren. Ze maken deel uit van onze familie en verdienen de beste zorg die we kunnen bieden. De veterinaire zorg voor huisdieren is de afgelopen jaren aanzienlijk geëvolueerd, met de komst van medicijnen om ziekten en parasieten te voorkomen en de pijn van artritis of operaties te stoppen.

Veranderingen in de veterinaire zorg weerspiegelen het belang dat we tegenwoordig aan onze huisdieren hechten. Jarenlang zijn honden gesteriliseerd en naar huis gestuurd zonder voorbereiding op pijn.

Eigenaren van gezelschapsdieren kunnen aanzienlijke bedragen besparen door online dierbenodigdheden, supplementen en medicijnen te kopen. In het begin waren veel dierenartsen huiverig om recepten te overhandigen aan eigenaren die elders huisdiermedicijnen wilden Diflucan kopen. Dit was voornamelijk te wijten aan de angst dat de ontvangen medicijnen niet van de beoogde kwaliteit waren of goedkopere namaakproducten zouden kunnen zijn die mogelijk schadelijk zouden kunnen zijn voor het huisdier.

Het online kopen van medicijnen voor huisdieren is nu een algemeen aanvaarde praktijk. Sites die huisdiergeneesmiddelen met korting verkopen, bieden nu een nummer om de dierenarts te bellen om een recept te krijgen of om het recept naar de locatiemanager te faxen. Door een paar basisvoorzorgsmaatregelen te nemen, kunnen eigenaren van gezelschapsdieren veilig online medicijnen voor huisdieren bestellen. De onderstaande tips zorgen ervoor dat u de exacte medicatie krijgt die uw huisdier nodig heeft van een vertrouwde verkoper.

bezoek de dierenarts

Als uw hond of kat voorgeschreven medicijnen nodig heeft, is uiteraard een controle en diagnose vereist voordat u de medicijnen koopt. Sommige vrij verkrijgbare supplementen kunnen echter ook bijwerkingen hebben, dus het is een goed idee om advies in te winnen bij uw dierenarts voordat u ze toevoegt aan het dieet van uw huisdier.

Wees niet verlegen om uw dierenarts te vertellen dat u online medicijnen voor huisdieren gaat kopen. Dit is tegenwoordig een gangbare praktijk en geld besparen is niets om je voor te verontschuldigen. Als u eenmaal weet dat u uw huisdier zorgvuldig prijst, kan uw dierenarts mogelijk alternatieve of generieke medicijnen aanbieden ter vervanging van de duurdere merken. De moeite waard om te vragen tijdens een bezoek. Veel sites die goedkope medicijnen voor huisdieren aanbieden, hebben zowel merkversies als generieke versies.

Vergeet niet dat uw dierenarts een expert is op het gebied van de gezondheid van uw huisdier. Volg zijn aanbevelingen voor huisdiermedicatie op. Het aanvragen van een recept voor hartwormpreventie zonder een hartwormtest, of het aanvragen van een recept voor pijnstillers voordat uw dierenarts de oorzaak van de pijn vaststelt, is geen veilige manier om uw hond te behandelen.

Schik om het recept van uw huisdier naar een online site te sturen.

Als u de noodzaak begrijpt om online te kopen om geld te besparen, kan uw dierenarts voorstellen om online prijzen voor uw medicijnen aan te passen. Zo niet, dan kan hij een recept op de site aanvragen of de website de naam geven van iemand in zijn kantoor met wie hij contact kan opnemen om een recept te krijgen. Veel dierenartsen faxen uw recept naar een online site.

Kies uw online site voor diergeneesmiddelen zorgvuldig

U kunt niet veilig een leverancier van huisdiergeneesmiddelen kiezen op basis van alleen de prijs. Niet alle online verkochte medicijnen voor huisdieren zijn echt, aangezien de industrie wordt overspoeld met goedkope geïmporteerde namaakproducten en verouderde producten.

Uw beste gok is een site die is gekoppeld aan een praktiserende dierenarts. Door een site te kiezen die eigendom is van en wordt beheerd door een erkende dierenarts, kunt u er zeker van zijn dat het product dat u koopt precies is wat de dierenarts heeft voorgeschreven voor uw hond of kat.

Tips voor het online kopen van goedkope huisdiergeneesmiddelen
A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.