Lezen is een uiterst productieve tijdverdrijfactiviteit. Veel mensen lezen graag een tijdje in hun vrije tijd. E-Books op mobiel bieden uitstekende kijkvrijheid tijdens het reizen. Dit zullen de grootste aantallen iPhone-apps zijn die beschikbaar zijn voor het lezen van e-Books. Ik heb een samenwerking voorbereid met zes fantastische iPhone-apps die het lezen van e-boeken mogelijk maken. Download de app uit de lijst die geschikt is App laten maken en begin met lezen op je nieuwe iPhone 4.

Betrek uzelf erbij: de wereld van de ontwikkeling van mobiele iPhone-apps bloeit en bestaat uit een groot aantal mensen. Velen van hen komen regelmatig bijeen om anderen op de hoogte te houden of discussies te voeren, dus zoek uit of er een lokale ontwikkelingsgroep bestaat en bezoek een of twee feestjes. Je weet nooit wat je zou kunnen leren of wie je zou kunnen ontmoeten die je idee tot een succes kunnen helpen maken.

Er is hevige concurrentie tussen de introductie van iPhone-software. De in 2008 gelanceerde App Store en sindsdien zijn er 20.000 applicaties vermeld. Het maken van een app zal een hele klus worden. Als je een idee hebt, heeft iemand misschien een soortgelijk idee, ook als app waarmee je bijna dezelfde taken kunt uitvoeren. Niettemin zorgen de mogelijkheden voor de nieuwe iPhone 4g-app ervoor dat mensen zich naar deze branche haasten.

Daily Workout is een andere app waarmee je je conditie kunt behouden of opbouwen. Ondanks het feit is het niet alleen gericht op hardlopers. Het kan helpen bij een hele reeks cardiotrainingen. Je kunt het bedienen om bepaalde spierweefsels te targeten. Een gecertificeerde personal trainer modelleert de activiteiten van een persoon om de best mogelijke vorm te verkrijgen. Workouts kunnen 10 tot een half uur duren en worden afgestemd op jouw geslacht.

Ontwerptip: Het pictogram is mogelijk het meest cruciale onderdeel om de klus te klaren, want dat is wat iedereen als eerste leest. Binnen 5 seconden zou het een speciaal verkoopvoorstel (USP) moeten overbrengen dat bij de app hoort. Een negatief pictogram kan uw kansen verpesten. Daarom moet een ontwerper een link hebben binnen de app-ontwikkeling.

Technologie wordt genoemd als een van de oorzaken van de steeds groter wordende tailleomvang van over de hele wereld. Dus probeer niet echt technologie te gebruiken om tegen te houden? Mobiele apps die zowel uw conditie bijhouden als uw conditie kunnen u helpen uw doelstellingen voor gewichtsverlies of fitness te bereiken, en u krijgt er plezier van terwijl u dat doet. Hoewel u uw boterhamcalorieën of het aantal minuten dat u op de loopband hebt doorgebracht zeker in een notitieboekje kunt opschrijven of op een computer kunt invoeren, heeft een mobiele app voordelen ten opzichte van beide vooruitzichten.

Ook een geheime tip: als je speelgoed en accessoires voor je digitale huisdier hebt gekocht in de Gotchi-winkel en de puppy sterft, mag je meestal opnieuw beginnen met een nieuw huisdier, maar er gaat altijd iets goeds verloren met al je verzamelobjecten. Laat uw huisdier dus niet overlijden!

Hoe u een beslissing neemt over mobiele applicaties
A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.