Zorg ervoor dat alle benodigde benodigdheden beschikbaar zijn voordat u verder gaat. Dit voorkomt dat u de benodigde benodigdheden mist terwijl u op de ladder staat. We beginnen dus met de ladder. Zorg dat je de beschikking hebt over een stevige trapladder of kleine ladder. Zelfs als je korte bomen hebt, is het aansluiten van LED-lampen veel handiger als je op een ladder staat terwijl je de bovenste takken drapeert.

Als je geen licht, stopcontact in de buurt hebt, heb je natuurlijk een verlengsnoer of een aan/uit/aan-schakelsnoer nodig. Dan kun je de boom zonder gedoe aansteken en een beetje geduld hebben.

Zou het u verbazen dat u beter kunt beginnen met het draperen van LED-kerstboomverlichting op de vloer? We begonnen altijd bovenaan. De reden is dat je een stopcontact kunt volgen met een ketting van LED Iplux verlichting en niet te veel of te weinig hangend aan de bovenkant. Nooit eerder zo over nagedacht. Kan ik de LED-lampen ook draperen, beginnend met een goede mannelijke/vrouwelijke verbinding en eindigend met een paar vrouwelijke uiteinden?

Begin bij het snoeien van een kerstboom altijd met de lampjes. Lichten zijn het belangrijkste om voor slingers of kerstballen op te hangen. Zorg ervoor dat uw verlichting goed werkt voordat u begint. Er is niets erger dan lampen aan een boom hangen en de helft van de strengen niet oplichten.

Wanneer u LED-lampen ophangt, maakt u een wevende beweging van één lamp onder de tak en de volgende boven, onder en boven. Schuif het snoer in de tak zodat het niet zichtbaar is.

Schat de ruimte in bij het weven van de lichten in de takken, waarbij de strengen worden afgewisseld zodat er geen holtes of klonten van licht bij elkaar zijn. Pas vooral op dat u geen lichten aan de top van de boom aan elkaar knoopt. De kroon van de boom moet een speciale plek zijn voor de topper.

Als je denkt dat je kerstboom extra verlichting nodig heeft, gebruik dan een extra streng en herhaal het weefschema van boven naar beneden van de boom.

Weet niet hoeveel lampen je nodig hebt. Een simpele vuistregel is om de hoogte van de boom te meten en te vermenigvuldigen met 10. Een boom van 1,80 meter heeft bijvoorbeeld ongeveer 18 meter nodig. Het aantal lampjes in mijn kerstboom is geweldig, maar ik kan er niets aan doen.

 

Hoe LED-verlichting op te hangen om de kerstboom van uw gezin te verlichten
A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.